جراح آمریکایی گفت: تمام نوشیدنیهای الکلی باید دارای برچسب هشداردهندگی باشند؛ «مصرف مشروبات الکلی خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد».
ارتباط بین مصرف الکل و سرطان دستکم از سال ۱۹۸۷ به رسمیت شناخته شده است، زمانی که آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان برای نخستینبار الکل را بهعنوان یک ماده سرطانزا برای انسان طبقهبندی کرد.
شواهد نشان میدهند که مصرف الکل خطر بدخیمی سرطان را افزایش میدهد و این افزایش در سرطانهای پستان، روده بزرگ، رکتوم، مری، کبد، دهان، گلو، و حنجره بیشتر است.
خطر ابتلا به سرطان با مصرف الکل از طریق آسیب به DNA، و اکسیداسیون و التهاب افزایش مییابد.
/انتهای پیام/