علی صفا، (سرپرست فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذاودارو) از افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر دو سال خبر داد و این موضوع را نتیجه بهبود زیرساختهای تولید و مدیریت موثر در این حوزه دانست.
او گفت:
طبق آمار موجود، میزان تولید شیرخشک رژیمی از سال ۱۳۹۸ تاکنون بهطوری قابلتوجه افزایش یافته است و در سال ۱۴۰۲ تولید این محصول به حدود ۶۱ میلیون قوطی رسید.
این روند در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ نیز ادامه داشته و پیشبینی میشود تولید این سال از حدود ۶۲ میلیون قوطی فراتر رود.
/انتهای پیام/