شنبه 17 خرداد 1404
Tehran
broken clouds
25.4 ° C
26 °
25.4 °
15 %
3.1kmh
75 %
شنبه
27 °
یکشنبه
27 °
دوشنبه
28 °
سه‌شنبه
30 °
چهارشنبه
31 °
spot_imgspot_img
خانهاطلاعات دارویی و پزشکیدیابت نوع ۲ با برخی از امولسیون‌سازهای افزودنی در مواد غذایی در...

دیابت نوع ۲ با برخی از امولسیون‌سازهای افزودنی در مواد غذایی در پیش است

مصرف منظم غذاهای فوق فرآور‌ی‌شده خطر ابتلا به اختلالات متابولیک از جمله دیابت را افزایش می‌دهد.

برخی از امولسیون‌سازها، یک افزودنی رایج را که در بسیاری از غذاهای فرآوری‌شده و بسته‌بندی استفاده می‌شود، با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط دانسته‌اند.

افزودنی‌هایی که در کیک‌های صنعتی، نان، بیسکویت، دسر، ماست، بستنی، شکلات تخته‌ای، مارگارین، غذاهای آماده و … استفاده می‌شود و عمر مفید محصولات را طولانی‌تر می‌کند، از این دسته‌اند. این‌ها سلامت روده را مختل می‌کنند، التهاب را افزایش می‌دهند و…

محققان خاطرنشان کردند که قرار گرفتن طولانی در معرض برخی امولسیون‌سازها با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در طول هفت سال مرتبط است.

/انتهای پیام/

مقالات مرتبط

ارسال نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر

امیر علی بر اختیار یا الزام؟
علیرضا بر اختیار یا الزام؟
ارژنگ نجاتپور ثانی بر سه خبر از داروسازی امین
امیر سعیدی‌فر بر مجله «فن‌سالاران»، شماره ۸