شنبه 29 شهریور 1404
Tehran
clear sky
28.7 ° C
29 °
28.7 °
8 %
11.3kmh
0 %
شنبه
29 °
یکشنبه
27 °
دوشنبه
26 °
سه‌شنبه
27 °
چهارشنبه
26 °
spot_imgspot_img
خانهسازمان غذا و داروبرچسب اصالت، تاریخ تولید و انقضا محصولات لبنی را بررسی کنید

برچسب اصالت، تاریخ تولید و انقضا محصولات لبنی را بررسی کنید

تغذیه دانش‌آموزان/

دکتر عبدالعظیم بهفر، (مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو) گفت: انتخاب فرآورده‌های غذایی سالم و دارای نشان تأیید سازمان غذاودارو، نقشی تعیین‌کننده‌ در تأمین انرژی و ارتقای تمرکز دانش‌آموزان دارد.

محصولات دارای برچسب اصالت، تاریخ تولید و انقضا معتبر و نشان استاندارد، از مهم‌ترین معیارهای انتخاب ایمن هستند.

خانواده‌ها باید از خرید فرآورده‌های فله‌ای یا محصولاتی که فاقد مشخصات کامل و مجوز بهداشتی هستند، خودداری کنند؛ چرا که این محصولات می‌توانند سلامت دانش‌آموزان را به خطر بیندازند.

لبنیات پاستوریزه، آب‌میوه‌های دارای مجوز معتبر، نان‌های بسته‌بندی سبوس‌دار و میان‌وعده‌هایی مانند مغزها و میوه‌های تازه، از جمله گزینه‌هایی هستند که علاوه بر ارزش تغذیه‌ای، ایمنی لازم را نیز برای مصرف دانش‌آموزان دارند.

هدف اصلی این سازمان، فراهم‌کردن بستری است که دانش‌آموزان بتوانند با اطمینان از ایمنی مواد غذایی مصرفی، روزی پرانرژی و همراه با تمرکز آغاز کنند.

/انتهای پیام/

مقالات مرتبط

ارسال نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر

دکتر مصدق علی بر اگر مکانیسم ماشه فعال شود
محمد رضا نیکخواه بهرامی بر تعرفه خدمات دارویی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
امیر علی بر اختیار یا الزام؟
علیرضا بر اختیار یا الزام؟
ارژنگ نجاتپور ثانی بر سه خبر از داروسازی امین
امیر سعیدی‌فر بر مجله «فن‌سالاران»، شماره ۸