دوشنبه 22 اردیبهشت 1404
Tehran
scattered clouds
30.4 ° C
31 °
30.4 °
10 %
5.1kmh
40 %
دوشنبه
33 °
سه‌شنبه
33 °
چهارشنبه
32 °
پنج‌شنبه
29 °
جمعه
29 °
spot_imgspot_img
خانهاخبار بین المللبلامانع بودن استفاده از رنگ طبیعی در صنایع غذایی

بلامانع بودن استفاده از رنگ طبیعی در صنایع غذایی

سازمان غذا‌و‌داروی آمریکا مجوز استفاده از سه رنگ افزودنی جدید را صادر کرد و مصرف آن‌را در محصولات غذایی ایمن دانست.

رنگ آبی حاصل از عصاره گالدریا – که از جلبک قرمز تک‌سلولی Galdieria sulphuraria استخراج می‌شود- برای استفاده در نوشیدنی‌های غیرالکلی، آب‌میوه‌ها، آب‌نبات، پوشش‌های غلات صبحانه، بستنی و دسرهای لبنی منجمد، و سایر محصولات غذایی مورد تایید است.

عصاره گل نخود پروانه‌ای نیز مورد تایید قرار گرفت؛ رنگ آبی‌ای که از طریق استخراج با آب از گلبرگ‌های خشک‌شده این گیاه به دست می‌آید. این عصاره امکان ایجاد طیفی از رنگ‌ها از جمله آبی روشن، بنفش تند و سبز طبیعی را فراهم می‌کند و پیش‌تر برای استفاده در آب‌میوه‌ها و آب‌سبزیجات، نوشیدنی‌های الکلی و چای‌های آماده مصرف مجاز شناخته شده است.

مقالات مرتبط

ارسال نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر

امیر علی بر اختیار یا الزام؟
علیرضا بر اختیار یا الزام؟
ارژنگ نجاتپور ثانی بر سه خبر از داروسازی امین
امیر سعیدی‌فر بر مجله «فن‌سالاران»، شماره ۸