از طریق بستهبندیهای غذایی/
یک مطالعه: بیش از ۳۶۰۰ ماده شیمیایی که در طی فرآیند تولید، پردازش، بستهبندی و ذخیرهسازی مواد غذایی به درون مواد نفوذ میکنند، و وارد بدن انسان میشوند؛ و برخی از آنها با آسیبهای جدی سلامتی مرتبط هستند.
این عدد خیرهکننده است و نشان میدهد که موادی که با غذا تماس دارند منبع مهمی از مواد شیمیایی در بدن انسان هستند.
این نخستین مطالعهای است که بهطور سیستماتیک مواد شیمیاییِ بهکار رفته برای بستهبندی و پردازش مواد غذایی را با آسیبپذیری انسان مرتبط میکند.
۷۹ ماده شیمیایی مورد استفاده از فرآوری مواد غذایی که در بدن یافت میشوند، عامل سرطان، جهشهای ژنتیکی، مشکلات غدد درونریز و تولیدمثل و سایر مشکلات سلامتی هستند.
بسیاری از مواد شیمیایی دیگر ممکن است به روشهایی مضر باشند که علم هنوز نمیداند.
/انتهای پیام/