یادداشت تکمیلی/
دکتر ژانت سلیمانی: خبر خروج داروهای سرطانی از بخش شیمیدرمانی بیمارستان شریعتی تهران را درست چند روز پس از خبر تزریق آب مقطر بهجای داروی شیمیدرمانی در بیمارستان ولیعصر تبریز یادتان هست!؟
میبینید گاهی خیلی زود برای مباحث مطروحه (پس این فساد کی ریشهکن میشود؟)، سند جور میشود!
***
کاش البته هرگز از این سندها نبینیم و قلبمان به درد نیاید. اما اینبار بمب اصلی، خروج داروی بیماران بیپناه سرطانی در بیمارستان سانتر پیوند استخوان کشور بود؛ خبری تاسفبار که واقعیت هم داشت و بغض آدمی را میترکاند!
***
جعفری، مدیر تخصصیترین سانتر بیماران پیوند استخوان کشور، پزشک عمومی از دانشگاه آزاد است. شاید الان بیشتر حق داریم که بپرسیم انتصابهای وزیر و مسئول مربوطه در دوره گذشته با درمان تخصصی کشور چه کردهاند!؟
***
خروج دارو از بیمارستان شریعتی تهران و تزریق آب مقطر بهجای داروی سرطان در بیمارستان ولیعصر تبریز، دو اتفاقی هستند که از ابتدای دیماه دربارهی تخلف دارویی در مراکز درمانی خبرساز همینطور گردیدند و گشتند و قلبها را به درد آوردند.
در هر دو مرکز درمانی، داروهای بیماران سرطانی بهصورت غیرقانونی از بیمارستان خارج و در بازار آزاد فروخته میشد. تعدادی از کارکنان و کادر درمان عامل این تخلفها بودهاند که خبرهایی از بازداشت و آزادی آنها به قید وثیقه هم منتشر شده است.
محمدیان، مسئول روابطعمومی بیمارستان شریعتی در مورد خبر آزادی متهم اصلی پرونده به قید وثیقه گفت: «من هم شنیدم ولی نه میتوانم تایید کنم و نه تکذیب! ما اینجا زندان و دادگاه نداریم، با این خانم قطع همکاری کرده و او را به دستگاه قضایی معرفی کردهایم؛ و از وضعیت پروندهاش بیخبر هستیم. ما اینجا حراست و پلیس مستقر داریم، ولی دادگاه و زندان نداریم و حوزهی درمان بیش از این، اختیاری ندارد.» پس سوال ایناست که وجه تسمیه نیروهای یادشده چیست!؟
***
از طرف دیگر حسین عبدلی، نماینده و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس که در گفتوگو با خبرگزاری مهر، ارز دولتی را مقصر اصلی معرفی کرده بود، در بخشی از حرفهایش گفته: «نسخه الکترونیک باید برای تمام داروها درست شود و فقط از طریق پزشک تجویز و مصرف شود، اما این تخلف قطعاً خارج از قاعده بوده و خیانت انباردار یا یکی از پرسنل را شاهد بوده است.»
این حرف در کنار شایعات، دزدی از انبار و داروهای بخش بستری را تایید میکند که ممکن است ۷-۸ سال طول کشیده باشد، (پس این فساد کی ریشهکن میشود؟)، بهویژه آنکه سوپروایزری با سابقه، عامل اصلی بوده، برعکس بیمارستان تبریز که یک کمکبهیار خاطی اصلی معرفی شده است.
***
بیمارستان شریعتی یک مرکز دولتی و زیرمجموعهی دانشگاه علوم پزشکی تهران است، مردم حق دارند اطلاعات دقیق و درستی از طول مدت این تخلف و داروهای سرقتی و حتی ارزش مالی آنها اخذ کنند، ولی این مجموعه، تنها به دادن یک خبر کلی و بدون توضیحات کافی اکتفا کرده است!
میبینید!؟ ما حق داریم بپرسیم که پس این فساد کی ریشهکن میشود؟
/انتهای پیام/