مفهوم «آلرژی» که برای نخستینبار در سال ۱۹۰۶ توسط پزشک اتریشی، پیِرکه، مطرح شد اکنون به یکی از شایعترین چالشهای سلامت جهانی تبدیل شده است.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داده که آلرژیها با سرعتی نگرانکننده در حال افزایشاند؛ بهطوریکه ابتلا به این بیماری از یک نفر در هر ۱۰ بزرگسال و یک نفر در هر ۴ کودک در آغاز قرن ۲۱، به یکسوم جمعیت جهان در سال ۲۰۲۱ رسیده است.
بیش از ۲۰۰ ماده غذایی بهعنوان آلرژنهای بالقوه شناخته شدهاند و یکی از دلایل اصلی آلرژیهای غذایی، افزایش نفوذپذیری روده و واکنش سیستم ایمنی به مولکولهای غذایی است؛ روندی که میتواند منجر به حساسیتهای شدید شود.
/انتهای پیام/