افت تقاضا و واردات بیش از حد شکر در آمریکا باعث کاهش ۳۳ درصدی قیمت شکر تصفیهشده شده است. موجودیها به حدی افزایش یافته که پیشبینی میشود مازاد عرضه شکر دستکم تا سال ۲۰۲۶ ادامه یابد.
کاهش مصرف شکر از دهه ۱۹۹۰ با محبوبیت شیرینکنندههای مصنوعی آغاز شد و اکنون با تورم و مصرف داروهای کاهش وزن GLP-۱ مانند وگووی و اوزمپیک تشدید شده است.
طبق مطالعه شرکت مشاوره OC&C Strategy Consultants، نزدیک به ۹ درصد جمعیت آمریکا این داروها را مصرف میکنند و هزینههای مصرف شکلات و شیرینی ۶ درصد و روی محصولات شیرینیپزی ۱۰ درصد کاهش یافته است.
کندی، وزیر بهداشت آمریکا، در آوریل شکر و غذاهای فوقفرآوریشده حاوی آن را «سم» خواند (مگر نمیخواستید لاغر شوید!؟) و گزارش کمیسیون «آمریکا را دوباره سالم کنیم» در ماه مِی، قند اضافه را با بیماریهایی مانند دیابت و چاقی کودکان مرتبط دانست.
/انتهای پیام/

