فرهاد حبیبی، (قائممقام رئیس سازمان غذاودارو) گفت: در شرایطی که توجه مردم به فرآوردههای طبیعی و اصیل ایرانی افزایش یافته، مسئولیت نهادهای ناظر و سیاستگذار در تضمین سلامت، کیفیت و دسترسی عادلانه به این محصولات دوچندان است.
سه محور مأموریت اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک، ارتقای سلامت جامعه، تضمین دسترسی پایدار و ایجاد اعتماد عمومی است.
ما با اصلاح فرآیند تخصیص ارز و اجرای طرح «فراخوان تأمین شیرخشکهای رژیمی و غذای ویژه یارانهای»، زمینه حمایت از تولیدکنندگان و اقشار آسیبپذیر را فراهم کردیم.
ایجاد ذخیره استراتژیک شیرخشک کوپنی و اجرای نظام توزیع عادلانه، از مدیریت موفق تأمین پایدار است.
/انتهای پیام/


