آغاز نشست خبری یک رویداد با نمایندگان و اهالی رسانه در سازمان غذاودارو/
نشست خبری همایش روز جهانی ایمنی غذا با حضور رئیس سازمان غذاودارو و مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو، امروز شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ و از ساعت پیش در سالن اجتماعات سازمان غذاودارو آغاز شده است.
از نشست خبری/
دکتر عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو در نشست خبری امروز، که بهمناسبت «روز جهانی ایمنی غذا» برگزار شد، گفت:
ایمنی غذا بر سلامت غذا و مواد غذایی از نظر آلایندهها نظارت دارد.
مواد غذایی تنها جنبه تامین انرژی ندارد و بهنحوی به نسلهای آینده نیز مرتبط است. ایمنی در غذا میتواند نسلهای آینده پیشرو ایجاد کند.
شعار امسال هم؛ «ایمنی غذا، سرمایهگذاری برای تولید بر مبنای دانش» است.
از نشست خبری/
دکتر مهدی پیرصالحی، ریاست سازمان غذاودارو در نشست خبری امروز که مقارن است با روز جهانی ایمنی غذا گفت:
تخمین زدهاند که سالانه حدود ۶۰۰ میلیون نفر دچار بیماریهای ناشی از مصرف غذا میشوند.
مسئولان باید مطلع باشند و همه نهادهای دخیل در تامین غذا هم باید به ایمنی غذا توجه کنند.
هزینههای عدم رعایت ایمنی غذا را باید در بخش درمان پرداخت!
/انتهای پیام/