جمعه 18 مهر 1404
Tehran
clear sky
29.5 ° C
29.5 °
29.5 °
9 %
5.8kmh
0 %
جمعه
30 °
شنبه
27 °
یکشنبه
28 °
دوشنبه
29 °
سه‌شنبه
27 °
spot_imgspot_img
خانهسازمان غذا و داروروز جهانی ایمنی غذا

روز جهانی ایمنی غذا

آغاز نشست خبری یک رویداد با نمایندگان و اهالی رسانه در سازمان غذاودارو/

نشست خبری همایش روز جهانی ایمنی غذا با حضور رئیس سازمان غذاودارو و مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو، امروز شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ و از ساعت پیش در سالن اجتماعات سازمان غذاودارو آغاز شده است.

از نشست خبری/

دکتر عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو در نشست خبری امروز، که به‌مناسبت «روز جهانی ایمنی غذا» برگزار شد، گفت:
ایمنی غذا بر سلامت غذا و مواد غذایی از نظر آلاینده‌ها نظارت دارد.

مواد غذایی تنها جنبه تامین انرژی ندارد و به‌نحوی به نسل‌های آینده نیز مرتبط است. ایمنی در غذا می‌تواند نسل‌های آینده پیشرو ایجاد کند.

شعار امسال هم؛ «ایمنی غذا، سرمایه‌گذاری برای تولید بر مبنای دانش» است.

از نشست خبری/

دکتر مهدی پیرصالحی، ریاست سازمان غذاودارو در نشست خبری امروز که مقارن است با روز جهانی ایمنی غذا گفت:
تخمین زده‌اند که سالانه حدود ۶۰۰ میلیون نفر دچار بیماری‌های ناشی از مصرف غذا می‌شوند.

مسئولان باید مطلع باشند و همه نهادهای دخیل در تامین غذا هم باید به ایمنی غذا توجه کنند.

هزینه‌های عدم رعایت ایمنی غذا را باید در بخش درمان پرداخت!

/انتهای پیام/

مقالات مرتبط

ارسال نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر

دکتر مصدق علی بر اگر مکانیسم ماشه فعال شود
محمد رضا نیکخواه بهرامی بر تعرفه خدمات دارویی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
امیر علی بر اختیار یا الزام؟
علیرضا بر اختیار یا الزام؟
ارژنگ نجاتپور ثانی بر سه خبر از داروسازی امین
امیر سعیدی‌فر بر مجله «فن‌سالاران»، شماره 8