سه‌شنبه 10 مهر 1403
spot_imgspot_img
Tehran
few clouds
22.8 ° C
23 °
22.6 °
27 %
3.1kmh
20 %
سه‌شنبه
27 °
چهارشنبه
28 °
پنج‌شنبه
28 °
جمعه
26 °
شنبه
24 °
صفحه اصلیاطلاعات دارویی و پزشکیدیابت نوع ۲ با برخی از امولسیون‌سازهای افزودنی در مواد غذایی در...

دیابت نوع ۲ با برخی از امولسیون‌سازهای افزودنی در مواد غذایی در پیش است

مصرف منظم غذاهای فوق فرآور‌ی‌شده خطر ابتلا به اختلالات متابولیک از جمله دیابت را افزایش می‌دهد.

برخی از امولسیون‌سازها، یک افزودنی رایج را که در بسیاری از غذاهای فرآوری‌شده و بسته‌بندی استفاده می‌شود، با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط دانسته‌اند.

افزودنی‌هایی که در کیک‌های صنعتی، نان، بیسکویت، دسر، ماست، بستنی، شکلات تخته‌ای، مارگارین، غذاهای آماده و … استفاده می‌شود و عمر مفید محصولات را طولانی‌تر می‌کند، از این دسته‌اند. این‌ها سلامت روده را مختل می‌کنند، التهاب را افزایش می‌دهند و…

محققان خاطرنشان کردند که قرار گرفتن طولانی در معرض برخی امولسیون‌سازها با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در طول هفت سال مرتبط است.

/انتهای پیام/

مقالات مرتبط

یک دیدگاه ارسال کنید

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر