یکشنبه 8 تیر 1404
Tehran
clear sky
31.5 ° C
32 °
31.5 °
14 %
3.1kmh
0 %
یکشنبه
33 °
دوشنبه
38 °
سه‌شنبه
39 °
چهارشنبه
40 °
پنج‌شنبه
41 °
spot_imgspot_img
خانهاخبار بین المللافزایش آسیب‌های کبدی در پی مصرف مکمل‌های گیاهی و غذایی پرکاربرد

افزایش آسیب‌های کبدی در پی مصرف مکمل‌های گیاهی و غذایی پرکاربرد

در آمریکا رخ داد/

مکمل‌های گیاهی و غذایی پرمصرف در میان میلیون‌ها آمریکایی با افزایش موارد آسیب و مسمومیت کبدی همراه شده است!

بر پایه مطالعه‌ای که سال ۲۰۲۲ در نشریه Liver Transplantation منتشر شد، تعداد موارد نارسایی کبدی ناشی از مصرف مکمل‌های غذایی در آمریکا؛ که منجر به قرار گرفتن بیماران در فهرست انتظار پیوند کبد شده؛ بین سال‌های ۱۹۹۵ تا ۲۰۲۰ هشت برابر افزایش یافته است. همچنین، پژوهشی دیگر در نشریه Hepatology نشان می‌دهد که حدود ۲۰ درصد از آسیب‌های کبدی گزارش‌شده در سراسر این کشور با مصرف مکمل‌ها مرتبط است.

به‌گفته پژوهشگران، مصرف زردچوبه در آشپزی معمولاً بی‌خطر است؛ اما برخی مکمل‌های امروزی حاوی بیش از ۲ هزار میلی‌گرم زردچوبه هستند که دُز بسیار بالایی محسوب می‌شود. علاوه بر این، ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه- که جذب آن را افزایش می‌دهد- می‌تواند خطر آسیب جدی به کبد را به همراه آورد.

/انتهای پیام/

مقالات مرتبط

ارسال نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر

محمد رضا نیکخواه بهرامی بر تعرفه خدمات دارویی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
امیر علی بر اختیار یا الزام؟
علیرضا بر اختیار یا الزام؟
ارژنگ نجاتپور ثانی بر سه خبر از داروسازی امین
امیر سعیدی‌فر بر مجله «فن‌سالاران»، شماره ۸