یکشنبه 24 فروردین 1404
Tehran
scattered clouds
17.6 ° C
18 °
17.6 °
23 %
4.1kmh
40 %
شنبه
17 °
یکشنبه
22 °
دوشنبه
25 °
سه‌شنبه
27 °
چهارشنبه
19 °
spot_imgspot_img
خانهاخبار صنعتافتتاح سه پروژه دارویی تی‌پی‌کو توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

افتتاح سه پروژه دارویی تی‌پی‌کو توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

افتتاح سه پروژه دارویی تی‌پی‌کو توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

امروز و تا ساعتی دیگر، سه پروژه راه‌اندازی سایت سفالسپورین شرکت پارس‌دارو، پروژه توليد پوكه كپسول دارویی ژلاتينی شرکت ژلاتین‌کپسول ایران و پروژه افزایش ظرفیت خط تولید روکش‌های قرص شرکت دارویی ره‌آورد تامین با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با همراهی تعدادی از اهالی صاحب‌نام صنعت داروی کشور در شرکت داروسازی پارس‌دارو حضور یافته‌اند.

علاوه بر آن دکتر میثم سعیدی، مدیرعامل شستا، دکتر محمد نادری علیزاده، مدیرعامل تی‌پی‌کو و تعدادی از معاونان شستا و تی‌پی‌کو و همکاران شرکت‌های دارویی این بزرگ‌ترین گروه دارویی کشور در محل شرکت پارس‌دارو حضور دارند.

دکتر محمد نظری، مجری این برنامه است.

دکتر احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پروژه خط تولید محصولات سفالوسپورین خوراکی شرکت پارس‌دارو را افتتاح کرد.

علاوه بر حضور تعدادی از معاونان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر سعیدی، مدیرعامل شستا، دکتر نادری، مدیرعامل تی‌پی‌کو، مدیران عامل شرکت‌های گروه دارویی تامین و تعدادی از فعالان صنعت دارو ایشان را همراهی می‌کردند.

سایت تولید محصولات سفالوسپورین خوراکی شرکت پارس‌دارو، در مساحت ۶۵۰ متر مربع با استفاده از توان داخلی در زمانی کمتر از شش ماه به بهره‌برداری رسیده است.

این سایت انواع سفالوسپورین را جهت درمان عفونت‌های باکتریایی به‌عنوان یک دسته از محصولات استراتژیک تولید خواهد کرد و برای ایجاد ذخایر قابل اطمینان استراتژیک این داروها در کشور فعال خواهد بود.

هم‌اکنون مقام‌های حاضر در افتتاح این پروژه (از جمله دکتر پیرصالحی، دکتر روح‌الامینی و…) در سالن اجتماعات حضور یافته‌اند و تا دقایقی دیگر به طریق آنلاین، دو پروژه دیگر تی‌پی‌کو را افتتاح خواهند کرد.

درباره سایت سفالوسپورین، این‌که جهت درمان عفونت‌های باکتریایی به‌عنوان یک دسته از محصولات استراتژیک تولید خودش را آعاز خواهد کرد و برای ایجاد ذخایر قابل اطمینان استراتژیک این داروها در کشور فعال خواهد بود.

تمامی طراحی، بخشی قابل توجه از اجرا و کلیه فرآیند نظارت بر عملکرد پیمانکاران پروژه توسط تیم شرکت پارس‌دارو و با صرفه‌جویی مالی انجام پذیرفته است.

ضمن صرفه‌جویی حدود یک میلیون دلاری از محل خرید دستگاه‌ها و تاسیسات مورد نیاز از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی امکان اشتغال مستقیم ۲۰ نفر و اشتغال غیر مستقیم ۴۰ نفر فراهم شده است.

✔️دکتر میدری و هیئت همراه، اکنون بعد از افتتاح این خط با حضور در جلسه‌ای که تعدادی از مدیران دارویی کشور، شستا، تی‌پی‌کو و مدیران عامل شرکت‌های این گروه دارویی حضور دارند، حضور یافته است و به صورت آنلاین دستور افتتاح پروژه توسعه ماشین‌آلات و افزایش ظرفیت تولید پوکه کپسول دارویی ژلاتینی شرکت ژلاتین کپسول ایران و پروژه افزایش ظرفیت خط تولید روکش‌های قرص RT Film انواع روکش‌های قرص شرکت ره‌آورد تامین را صادر خواهند کرد.

در بخش دوم برنامه امروز، دکتر میثم سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) سخنرانی کرد و گزارشی کامل از اوضاع و استقرار داروی ایرانی و تی‌پی‌کو ارائه داد.

دکتر محمد نادری علیزاده، مدیرعامل تی‌پی‌کو در مراسم افتتاحیه گفت:
دو موضوع از سوی وزارت کار و شستا به تی‌پی‌کو ابلاغ شده است. بین‌المللی‌سازی و نوآوری که یک نیاز نیستند، بلکه یک ضرورت هستند.

در سال گذشته صادرات محصولات نهایی تی‌پی‌کو ۱۵۰ درصد افزایش یافت و در سال جاری هم با قدرت به رشد صادرات ادامه خواهیم داد.

ما به‌زودی به عرصه تولید محصولات بیوتکنولوژی وارد خواهیم شد و…

دکتر میثم سعیدی:
صنعت دارو جزو سودآورترین صنایع در جهان است و تا ۷۰ درصد حاشیه سود هم برای این صنعت در دنیا گزارش شده است.

حدود ۱.۱ درصد از تولید ناخالص داخلی ایران مربوط به حوزه دارو است.

۵۰ درصد تولید مواد اولیه دارویی و ۲۰ درصد تولید داروی تمام شده در کشور در تی‌پی‌کو انجام می‌شود؛ و کامل‌ترین زنجیره تامین دارو در ایران متعلق به شستا است.

اکنون چاره‌ای بجز بین‌المللی‌سازی تی‌پی‌کو نداریم؛ پس راهبرد ما در شستا، تبدیل به هلدینگی نوآوری‌محور و بین‌المللی است.

در بخش سوم برنامه امروز، دکتر مهدی پیرصالحی و دکتر احمد میدری سخنرانی کردند و پس از آن با ارائه گزارشی آنلاین از طرف دکتر احمد طاهری، مدیرعامل شرکت دارویی ره‌آورد تامین، پروژه جدید این شرکت در شهر صنعتی ساوه افتتاح شد.

دکتر مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذاودارو گفت:
مدیریت ناپایدار و کوتاه‌مدت شرکت‌های عمومی، یکی از معضلات است و هیچ‌وقت مدیران این شرکت‌ها نتوانسته‌اند برنامه‌های خود را به درستی و کامل اجرا کنند!

برای افزایش کیفیت تولید و اصلاح GMP شرکت‌ها باید هزینه کرد، و این شرکت‌ها باید به‌روز شوند. کیفیت خط قرمز ما است.
از پارس‌دارو سپاسگزاریم که پیشگام این راه شد.

/انتهای پیام/

مقالات مرتبط

ارسال نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر

ارژنگ نجاتپور ثانی بر سه خبر از داروسازی امین
امیر سعیدی‌فر بر مجله «فن‌سالاران»، شماره ۸