کارشناس رنگ سازمان غذا و دارو گفت: پیش از این نمونهای از پرتقالهای مورد گزارش برای بررسی تخصصی به آزمایشگاه مرجع ارسال شده بود. رنگ مشاهدهشده روی پوست پرتقال رفتار غیرمعمولی داشته و هنگام تماس با نایلون منتقل میشده، اما با وجود تلاشهای متعدد، جداسازی آن با روشهای رایج آزمایشگاهی امکانپذیر نشده است. این ویژگی نشان میدهد که ماده مورد استفاده در آب حل نمیشود و بر سطح پوست باقی می ماند.
در مواردی که پرتقال همراه با پوست وارد دستگاههای آبگیری شده و در تماس با آب قرار میگیرد، توجه به این موضوع اهمیت دارد، اما برای مصرفکنندگان عادی که میوه را پوستگیری میکنند، براساس شواهد موجود نگرانی قابل توجهی مطرح نیست.
خشکسالی موجب برخی مشکلات شده و تولیدکنندگان را ناچار به برداشت زودتر محصول کرده است.
/انتهای پیام/

