شنبه 6 اردیبهشت 1404
Tehran
broken clouds
27.6 ° C
28 °
27.6 °
17 %
13kmh
75 %
شنبه
26 °
یکشنبه
29 °
دوشنبه
31 °
سه‌شنبه
27 °
چهارشنبه
27 °
spot_imgspot_img
خانهنمایشگاهکاملا آگاهانه؛ مثل افسانه سیزیف!

کاملا آگاهانه؛ مثل افسانه سیزیف!

گپ‌وگفت با مریم خلیلی؛ مدیر اجرایی ششمین نمایشگاه فارمکس ۲۰۲۴/

مریم خلیلی، از جمله‌ زنان دغدغه‌مند و جدی در حوزه مدیریت اجرایی نمایشگاه‌ها و از خوش‌ذوق‌ترین آن‌ها در اجرای یک نمایشگاه دارویی کلان در سطح کشور به‌حساب می‌آید.

خلیلی به ما گفت:
فارمکس یک نمایشگاه بسیار نوآور در حوزه دارو و به‌ویژه مواد موثره دارویی، بسته‌بندی، تجهیزات داروسازی و مشتقات آن است و به گفته بسیاری از کارشناسان، می‌تواند در سطح نمایشگاه‌های هم‌ردیف خارجی خود قلمداد و ارزیابی شود.

البته ما هرگز چنین ادعایی نداریم، اما در سفرهایی که در طول سال به انواع این نمایشگاه‌ها داشته و می‌رویم، مدام خودمان را در مسیر بهبود و ارتقای نمایشگاه خودمان قرار داده‌ایم و به‌رغم شباهت‌هایی، و با رعایت استانداردهایی، می‌توانیم مدعی شویم که اتفاقا فارمکس را در ایران، خیلی هم یونیک و خاص برگزار کرده‌ و می‌کنیم و امسال هم که دیگر کلی برنامه و کارگاه و موضوعات تازه به آن افزوده‌ایم و همین‌طور در حال توسعه آن هستیم…

البته این آقای دکتر میثم کریمی است که مدیر نمایشگاه است و در بطن ریزجزئیات آن است، اما من هم می‌توانم عرض کنم که فارمکس، فرصتی استثنایی برای صنعت ارزشمند دارویی کشور است و در مسیر اعتلای آن گام برمی‌دارد.

رکن اصلی این نمایشگاه، بر مبنا و منشا صنایع دارویی، پایه‌ریزی شده است و این قرارگاهی برای تولیدکنندگان ماده اولیه دارویی، شرکت‌های چاپ و بسته‌بندی، شرکت‌های حوزه مواد شیمیایی، و آزمایشگاه‌ها است.

البته برای شرکت‌های تجهیزات آزمایشگاهی، شرکت‌های حوزه ماشین‌آلات و اتاق تمیز و هواسازها، شرکت‌های گمرکی در حوزه ترخیص کالا و خدمات حمل ونقل، بانک‌ها، بیمه‌ها و هر شرکتی که با کارخانه‌های داروسازی، چه ماده اولیه و چه محصول نهایی، در ارتباط باشد، هم در این‌جا حضور و اثرگذارند.

حالا خودتان حدس بزنید که چتر فارمکس چه دایره‌ای وسیع از صنعت را پوشش می‌دهد.

خوشبختانه امسال به رسانه‌های تخصصی دارویی هم از جمله خود فن‌سالاران، غرفه‌هایی اختصاص داده‌ایم و در صدد تقویت این شاخه شناختی و رسانه‌ای در صنعت داروی کشور هستیم و استقبال همکاران شما هم خیلی خوب بوده است.

امسال در ششمین دوره برگزاری نمایشگاه فارمکس می‌توانیم ادعا کنیم تجربه‌هایی ذی‌قیمت در این مسیر بلند و طولانی، گاهی هموار و گاهی ناهموار به‌دست آورده‌ایم و با جهد و کوشش و تقلایی عمیقا دلی، همه کارها را روی یک روال منطقی پیش برده‌ایم و من امیدوارم در این دوره نمایشگاه، علاوه بر اضافه کردن یک بعلاوه جلوی صنعت محترم دارویی کشورمان، هم به دانش و شناخت بیشتر از این حوزه کمک بکنیم و هم روزهایی خاطره‌انگیز و دوست‌داشتنی از آن به‌جای بگذاریم.

البته دوره‌های قبلی نمایشگاه هم، همینطور بوده، ما همیشه فکر کرده‌ایم که یک خانواده بزرگ داریم و حالا باید در کنار هم باشیم و هر کدام از اشخاص و افراد این صنعت به پیشرفت همه ارکان آن کمک کنند.

بنابراین از این که می‌توانیم در فارمکس هیمنه‌ی صنعت داروی کشور را به تماشا بگذاریم و بزرگی و عظمت آن را پدیدار و عینی کنیم برای همگان، خوشحالیم.

ما هر سال تجربه‌هایی متفاوت و تازه صورت داده‌‌ایم و امسال هم برای برگزاری نمایشگاه، به شهرآفتاب رفتیم! مثل “افسانه سیزیف” در اساطیر یونان باستان، کاملا آگاهانه و از روی انتخاب راه بهتر، پیش رفتیم و به زحمت‌های جدید و اضافه‌اش هم اصلا فکر نکردیم.

ما هستیم و زحمت می‌کشیم و راه را هموار می‌کنیم تا قله؛ و وقتی به آن رسیدیم، دوباره به پایین می‌غلتیم و از اول شروع می‌کنیم و باز هم خودمان را اثبات می‌کنیم، عشق و علاقه و احترام را باید همیشه و همواره مکرر کرد و ما مکررا هموار کرده‌ایم پیمودن راه‌های سخت را.

این یکی دو سال، سال‌هایی سخت برای صنعت دارو بوده، بنابراین ما هم جانانه کوشیده‌ایم تا ارزش‌های درون آن را بهتر و بیشتر بشناسانیم و یک رویداد تمیز و در اندازه شمایل آن تدارک ببینیم.
به نمایشگاه امسال هم خیلی امیدواریم. خیلی خوب شده است.

به‌رغم کمیت فزاینده کارگاه‌ها و مسترکلاس‌ها و رخدادهای داخل آن، ما نمایشگاه فارمکس را کاملا کیفی می‌بینیم و به اصطلاح معروف، کلاس آن را استاندارد و جهانی در نظر گرفته‌ایم.

امیدواریم بازدیدکنندگان هم به چنین دریافتی از آن برسند و با خاطره‌ای خوب آن را به پایان برسانند.

/انتهای پیام/

مقالات مرتبط

ارسال نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر

امیر علی بر اختیار یا الزام؟
علیرضا بر اختیار یا الزام؟
ارژنگ نجاتپور ثانی بر سه خبر از داروسازی امین
امیر سعیدی‌فر بر مجله «فن‌سالاران»، شماره ۸