مهدی انصاری دوگاهه، (مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذاودارو) گفت: عمومیسازی ارزیابی محصولات غذایی، ضمن کاهش سودجوییها، نقشی مهم در ارتقای ایمنی فرآوردههای مصرفی دارد.
بازار ایمنی غذا، بازاری پیچیده و در عین حال حساس است که نیاز به کنترل دقیق و فراگیر دارد.
شبکه آزمایشگاهی کنترل غذا در کشور متشکل از حدود ۵۶۰ آزمایشگاه فعال در بخشهای خصوصی، دولتی و کارخانههای تولیدی است که بر اساس استانداردهای ملی و بینالمللی، فرآوردههای غذایی را ارزیابی میکنند.
✔️همچنین واقعا نمیتوان از کاهش شدید کیفیت غذایی و بهداشت در «رستوران»ها نگفت!
در این بازار سنگین افزایش قیمتها، که اثر خودش را در تعطیلی و تعلیق فعالیتها گذاشته، صاحبان حرف غذایی هم باید بدانند که بخشی مهم از ممات و حیاتشان بسته به رعایت کیفیت و بهداشت است، ولو از معرض دید عزیزان وزارتخانه در حوزه مسئولیت دور بمانند.
/انتهای پیام/