پزشکان در امارات متحده عربی هشدار دادهاند که رنگهای خوراکی میتوانند در برخی کودکان و نوجوانان موجب بیشفعالی، نوسانات خلقی و تحریکپذیری شوند.
پس از آنکه وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا، و سازمان غذاوداروی آمریکا از برنامههایی جدید برای حذف تدریجی تمامی رنگهای مصنوعی مبتنی بر مشتقات نفتی از زنجیره تامین مواد غذایی خبر دادند، این نگرانی بار دیگر مورد توجه قرار گرفت.
پژوهشها نشان میدهند که رنگهای خوراکی میتوانند در بروز بیشفعالی و مشکلات خلقی در میان کودکان و نوجوانان نقشآفرین باشند. اگر این نوع خوراکیها بهصورت منظم مصرف شوند، ممکن است باعث افزایش اضطراب و تنش عصبی در کودکان نیز شوند.
/انتهای پیام/