مصرف منظم غذاهای فوق فرآوریشده خطر ابتلا به اختلالات متابولیک از جمله دیابت را افزایش میدهد.
برخی از امولسیونسازها، یک افزودنی رایج را که در بسیاری از غذاهای فرآوریشده و بستهبندی استفاده میشود، با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط دانستهاند.
افزودنیهایی که در کیکهای صنعتی، نان، بیسکویت، دسر، ماست، بستنی، شکلات تختهای، مارگارین، غذاهای آماده و … استفاده میشود و عمر مفید محصولات را طولانیتر میکند، از این دستهاند. اینها سلامت روده را مختل میکنند، التهاب را افزایش میدهند و…
محققان خاطرنشان کردند که قرار گرفتن طولانی در معرض برخی امولسیونسازها با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در طول هفت سال مرتبط است.
/انتهای پیام/