این مطالعات با ارقام قاطع، ثابت میکنند که عادت روزانه به مصرف نوشابهها، ریسک ابتلا به بیماری را بهمیزانی زیاد افزایش میدهد.
یافتههای تکاندهنده دو مطالعه بزرگ علمی در سالهای اخیر، یک حقیقت تلخ را آشکار کردهاند: چه با شکر شیرین شده باشند و چه با جایگزینهای مصنوعی، مصرف روزانه این نوشیدنیها میتواند بهطرزی چشمافسا سلامت کبد شما را تهدید کند.
خلاصه؛ ابتلا به بیماری کبد چرب، سرطان کبد و مرگ ناشی از نارسایی کبدی در کمین است!
تازه؛ مصرفکنندگان نوشیدنیهای شیرین شده مصنوعی (رژیمی) نیز تا ۶۰ درصد افزایش خطر ابتلا به MASLD را دارند و این گروه بهطور خاص با خطر مرگ ناشی از نارسایی کبدی مرتبطاند.
نتیجه؛ آب آشامیدنی، امنترین و موثرترین راه برای حفظ سلامت متابولیک و جلوگیری از آسیبهای کبدی است.
/انتهای پیام/

