کمبود نگرانکننده جهانی امگا۳/
یک بحران تمامعیار، عرضه جهانی اسیدهای چرب امگا۳ را تهدید میکند و پیامدهای آن میتواند برای سلامت انسان بسیار ویرانگر باشد.
پژوهشهای جدید نشان میدهد که ۸۵ درصد از مردم کشورهای جهان به اندازه کافی اسیدهای چرب امگا۳ مصرف نمیکنند؛ موادی که برای پیشگیری از شرایطی مانند زایمان زودرس، افسردگی و بیماریهای قلبی ضروری هستند. این در حالی است که تغییرات زیستمحیطی بهطور پیوسته منابع باقیمانده را کاهش میدهند.
با گرم شدن اقیانوسها و گسترش آلودگی، بنیان اصلی زنجیره تامین امگا۳- از جلبکهای ریز گرفته تا ماهیهایی که در بشقاب شما قرار میگیرند- در معرض تهدید جدی قرار گرفته است.
رژیمهای غذایی مدرن حدود ۲۰ برابر بیشتر از اسیدهای چرب امگا۳، حاوی اسیدهای چرب امگا۶ هستند؛ این عدم تعادل بیسابقه در تغذیه ممکن است به بروز مشکلات متعدد سلامت منجر شود.
/انتهای پیام/