باور نمیکنید؟/
تحقیقات نشان میدهد فقط کربوهیدراتها و قندها نیستند که میتوانند بر ایجاد بیماری دیابت نوع ۲ اثر بگذارند؛ بلکه زیادهروی در مصرف نمک هم سبب ابتلا به دیابت نوع ۲ میشود.
کارشناسان توصیه میکنند مصرف سدیم را کنترل کنید و در صورت امکان استفاده از این ماده را در رژیم غذایی خود به حداقل برسانید؛ زیرا مطالعات اخیر مصرف زیاد سدیم (نمک) را با احتمال بیشتر ابتلا به دیابت نوع ۲ در طی ۱۲ سال اخیر مرتبط میداند.
افزایش شیوع جهانی دیابت نوع ۲ یک نگرانی جدی و یکی از علل اصلی مرگومیر است. هر سال بیش از یک میلیون نفر به علت دیابت، جان خود را از دست میدهند.
/انتهای پیام/